HELLO PEOPOLE.

Hello peopole, ja har varit så glad hela förra veckan ja vet nt vrf men ja e så glad ja hoppas dt håller länge för dt e nt allti som ja e glad;)!.

Idag har varit en ganska tråkig men ändå rolig dag första lektionen så hade vi engelska och ja skulle göra en prestation om victorian cycling fashion fast ja trodde ja hade victorian bathing suite så ja ska göra den imorn då:). Sen så hade vi matte asså min matte lärare e så tråkig haha hans skämt e årets tråkigaste hahah han tycker att när han säger " Monday morning and back to school" är roligt hahah vem tycker dt där e roligt. sen så hade vi lunch och YOU KNOW ME STÖÖRSTA GAAM HAHA. Sen had vi gympa och vi spela basket och självklart vann mitt lag tack vare mej och matilda you know me i´m a baller;) sen så hade vi science (no) och han tyckte att ja har blivit mycket bättre att ja har lärt mej mycket nytt och gör allt som man ska gör han ska typ ringa hem och säga att ja har blivit bra haha ja blev så glad sen så hade vi vår sista lektion choice (elevens val) och ja har film vi kollar på en gammeldags film som är gjord 1955 typ haha men den e nt så dålig som ja trodde. För er som tycker att dt e konstigt när ja skriver alla ämnen på engelska så är dt för ja går i engelska skolan i gubbängen. efter skolan så skulle ja stanna kvar för ja ska sjunga me yodit mer känd som

http://www.yoditgirmay.blogg.se/  eller yodiit@ och vi ska sjunga if i aint got you me alicia keys. Dt gick ganska bra för mej idag tycker ja och yodit sunshine är alltid bra:)




men måste plugga nu c ya /LAJDIA=).


förlååt

OMG ja har nt skrvit på jätte länge kom på dt nu men nu lovar ja att ja ska blogga så mkt ja kan .

Idag va ja på bio me kusiner vi kolla på madagaskar 2 skit rolig hahah ja gick på toa 8 gånger typ haha men efter filmen så åt vi injera på en habesh resturang i typ odenplan som heter ethio-star skit gott me injera .



RSS 2.0