God morgon på er

morning everyone, har ni sovit gott jag har inte gjort det typiskt mej .

jag börjar 8:50 och ska ta bussen som går 8:15  sen så går jag av i skogskyrkogården tar tåg till farsta och hoppar av i gubbängen.

Jag har precis kommit ut från duschen och ja fryser lite men jag ska ta en kopp te det hjälper nog.

IDag kan ni räkna med ett inlägg typ klockan 6-7 tiden för jag har lite läxor och det kan hända att det inte blir nåt inlägg alls för ja måste plugga mycket till franskan´, men ja ville bara att mina söta läsare ska veta det. / Love L

va gulliga ni är om ni gör det.

hejsan ni är så gulliga om ni gör det här för mej bli medlem på gratismakeup är ni snälla


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7228

GOODMORNING

god morgon har ni sovit bra ja har iallafall gjort det typ första gången på 40 år ja gör det haha.



Juste ja skrev aldrig igår efter biokvällen men nu ska ja ta och göra det vi kolla på filmen i sergels asså hellboy och när vi kolla klart så åt vi ingen middag i stan utan vi åkte direkt till min faster som bor i Bredäng för hon hade fest så gama vi i oss hos min faster istället ja palla inte skriva om exakt allt som hände under bion kanske gör det sen för se.



Idag så ska ja ut me matilda (laskowska@) och alexandra (akh@) vi ska va i skarpnäck typ vet inte sen så ska alex möta hennes habesh kille hahah daniel vet inte va han heter på pea men men skriver innan ja går ut me dom.

/ LOVE L:)


hoolaa!

Hola!


ska ut nu me kusinerna vi ska åka in till stan och kolla på Hellboy måste hinna me bussen som går 15 över så måste skynda mej lit ehar precis typ kollat klart på en film på datan wite chicks typ 1000000000000000000000000000000000000000000000000 gången ja ser den haha men ja bara älskar den om ja hinner så skriver ja inlägg när ja kommer hem annars får ni vänta ett tag har sminkat mej och allt så dt är 5 minuter kvar nu måste skynda mej skirver sen om ja hinner. / LOVE L:)


klick.

den ska jag köpa idag.


image179

finns att köpa hos La Redoute , för 319kr på rea så passa på.


Jag glömde bort.

hejsan jag glömde bort att jag skulle visa er en bild på väskan jag köpte från h&m nu ska jag ta och göra det.



shuu

Tjeenare fans!
Sry för att det inte blev någon morgon inlägg. Min dag idag har varit sådär hade kul hela dan enda fram tills efter gympan vilket va sista lektionen för då bråka jag me en tjej i min klass jag svär hon är världens dummaste fulaste och tråkigaste blondin som finns, aja vi hamna i slagsmål och jag slog såklart sönder henne men det var hennes fel för hon gick runt och sa att jag kalla henne hora vilket jag inte gjorde.


Men efter skolan så gick jag med min kusin sharon (sshawty@) till skanstull och shoppa lite jag köpte min älskling parfym jag har velat köpa nu skit länge och ni alla vet säkert vilken det är haha såklart WHISPER, efter vi hade vart i åhléns så köpte jag en skit fin väska från h&m för 198kr den var skit fin visar bild på den längre ner. När vi va klara i H&m så köpte vi INJERA alla habesh som läser fattar vad det är för nåt och för er som  inte vet är det bara att kolla på google sen så gick vi hem till mej.


Nu så har vi har vi kollat klart på en film ''stand by me'' skit bra jag tycker ni ska ta och se den och nu så ska jag plugga lite sen så ska vi ha movie night med täcke och såklart ''ben&jerry´s'' monkey(banan) smaken och cookie dough mina favoriter och nu är det så att jag ska plugga lite so nu vi ska göra vykort från 13 olika världsdelar och 2 länder från varje världsdel jag har valt:

                                   Afrika
                    Etiopien,Madagaskar

                                  Asien
                     Thailand,Malaysia

                                  Oceanien
                      Nya zealand,New papua guniea

                                  Nordamerika

                        Jamaica,Hawaii

                                Europa
                         Spanien,Grekland

                                Sydamerika
                         Brasilien,Argentina

                                Antarktis
                               Antarktis



        


Utkast: så nu ...

så nu har ja varit ute me helen haha vi hade skit kul gick runt och drev me folk sen så var dt nåra cp-människor samma som ja såg me maryam iaf dom hade sina mobiler och spela nåt skit och hållde up dt vi helen öra och dt va typ såhär: ´´ja har hår på bröstet du har hår överallt´´, helt sjuka människor asså haha. Nu e vi hemma hos mej och helen vill kolla på disney channel fast hon är 15 år och dt e typ askungen just nu skit tråkiit asså ja döör och vi bakade kokos kakor blev jätte bra faktist men helen la i lite för mycket socker men dt va bra endå jaja men vi ses sen / xoxo lydia:)

förlåt

förlåt att jag inte skrev nåt morgon inlägg men hade inte ens sån stor lust.


Idag blir det mer en chilldag ska ut me kusiner till stan och shoppa sen ska vi på bio vi ska kolla på Hellboy the golden army. sen så blir det middag i stan oxå och sen som vanligt kolla på nån film me min kusin sharon (sshawty@) med ben&jerry´s såklart.

Jag skriver inlägg innan jag går ut så håll i er tills dess. / puss lydia

Ciao!

Jag bläddrar mellan Top model och Idol. Jag har redan sett hela den här säsongen av Top model och jag vill bara säga att Anya har varit min absoluta favorit enda sen första avsnittet! Hon har ett sånt vackert ansikte och jag bara älskar henne.

Titta bara på henne, hon är underbar.




i morgons outfit

tänkte bara visa vad jag ska ha på mej imorn på skolfotot :)

Thumbnail
vad tycker ni?.

svartlinne-h&m 49,50kr
örhängen-gulan 79kr
jacka-ginatricot 349kr
bag jeans-ginatricot499kr

aloha everyone

Aloha hur har er dag varit ( förväntar mej inget svar) min har varit jätte bra kan ja säga har varit i skolan det va skit roligt ja skratta så mycket me kamran och gustav att ja blev utkastad från matten haha, ja fick veta idag att ja har en kvarsittning på fredag och det va ju tråkigt men det är bara för jag kommer försent för mycket förra året va ja fan bäst i hela klassen på att komma försent men fick aldrig kvarsittning fattar inte varför jag får det nu liksom.


Senare efter skolan så vänta jag vänta jag på att alma (alma-miaa@) skulle sluta hon fyller nämligen år idag så vi hade planerat att ägga henne så jag slutade 14:10 och alma slutade 15:35 så jag gick me några från min klass till farsta centrum och titta runt lite sen när det var dags så åkte jag tillbaka till skolan för att ägga alma. Jag hade en påse och alma och jag tog fram ett ägg när hon vände sej om och börja gå sen så vände hon sej balåt och kolla på min hand men hon märkte inte att ja hållde i ett ägg sen så börja hon gå och då kasta jag 3 ägg på henne hahah det va så kul sen så kom hennes syrra crystal (crystaal@) och ägga henne sen så börja vi röra oss hemåt.


När jag kom hem så hade jag totalt glömt bort att jag skulle köpa bag jeans eller hur dt stavas till imorn har skolfoto då så förens en halvtimme efter märker jag att jag ,åste köpa bag jeans så jag smsar maryam och fråga om hon ville följa me och hon svara självklart ja så vi åkte till t-centralen och gick till ginatricot och köpte mina jeans sen så köpte maryam en svart cardigan för 179 kr efter vi vart i gina så gick vi till åhléns för dom har ju makeup-store där och där finns min och maryams favorit parfym som heter ''Whisper'' och vi bara döör för den så vi betsämde oss för att bomba med whisper till skolfotot imorn efter det gick vi runt och kolla lite i affärer sen så åkte vi hem tillbaks till bagarmossen.

lägger ut några bilder från mej och maryam nu:)(valde fula bilder på oss så ni vet.)

Thumbnail
jätte ful haha

Thumbnail
maryam haha


shulu

hej asså verkligen förlåt för ja nt skrev igår orka bara nt men sk aberätta lite va som hände igår. Ja hade engelska och vi satt i data rummet och garva ihjäl oss haha sen så hade vi matte satt o bråka me gustav sen hade vi lunch efter det så hade vi typ science (no) hade skit tråkigt fick skäll så ja fick nt va me typ på halva lektionen bara för ja prata sen så hade vi choice (elvens val) om ni vet va dt e sen sluta vi kl 3 och då gick ja dirket till träning och då så såg ja STÖÖRSTA KATTEN asså ja dör för han ouf ni ska bara vet hur jävla fucking katt han e asså aja sen så va ja ute me kompisar och rökte vattenpipish och hade kul sen så decka ja när ja kom hem haha. och idag har skit rolig blev utskälld idag 5 gånger i skolan för ja bråka me lärare 3 gånger och sen så skratta ja för högt i korridoren 1 gång och andra för ja bråka me en kille i 7:c och slog honom sen så har ja varit ute me maryam efter skolan hade skit roligt och ja lägger in nåra bilder från idag för ja palla nt skriva mer
Thumbnail
maryam

Thumbnail
jag.

shululu

hejsan på er ett litet tidigt inlägg bara för ja måste plugga efter dt här inlägget:(. Idag så hade ja tänkt att åka med violetta elianaa@ till stan för att köpa bag jeans lr hur dt stavas men när vi kom dit så hade dom stängt  fast dt e ju bara att köpa imorn sen så kom vios kille jesper jeppe-128@ och en annan tjekompis rebecka rabbwe@ och vi gick runt lite sen så åkte vi tbx till bagis och chilla lite sen så palla ja inte va ute mer så ja betämde mej för att gå hem vilket ja gjorde och sen så lämmna ja tbx filmen som ja matilda och alex hade hyrt från igår the grudge 2 haha dom tyckte den va jätte laskig men ja tyckte den va okej inte läskig men inte overkligt överdriven heller ja skulle lämna filmen klockan 6 men ja glömde bort dt så ja lämna den typ halv 7 och han märkte nt att den va försenad fast ja skynda mej ut gör ja vill inte betala 39 kr bara för en försening that was pretty much it nu ska ja kolla på film och ja fryser jätte mycket så ja tro ja ska ta en varm kopp chocklad med grädde det skulle passa bra.

hejsan svejsan

hejsan jag har nt kunnat skriva på typ 2-3 dagar för ja hade dataförbud hhm,fast nu så ska ja bröja skriva igen. Jag  hade fest igår ja fyllde år lr igentligen fyllde ja år i måndags men jaja dt va jätte kul synd bara att nt några kunde sova över . Matilda(laksowska@) och alexandra (akh@) sovde över hos mej och vi hade jätte kul vi va ute mitt i natten i bagis och helt plötsligt så börjar matilda och alex skoj bråka och då så sa matilda ja e starkare än dej alex och så sparka alex matilda på fittan typ tuusen gånger och dt va så jävl kul för matilda skirker ba aaj min fitta asså fan dej alex ja kmr langa dej en box och då blir hon sparkad igen på fittan. Senare när vi började röra oss mot centrum så va dt typ några killar som följde efter oss skit läskigt dom va typ 18-19 år lr nåt men vi gunga bakom tuben i bagis och så börja matilda skrika igen och så hållde dt på sådär ett tag sen när vi gick tbx hem till mej igen så somna matilda på golvet och alex typ halvsomna hahah sen gick vi o la oss;). ja kmr skriva inöägg typ vid 22 tiden så ni får hålla er tillsdess / love lydia

sry

förlåt att ja nt skrev igår ja kom hem försent så ja fick nt titta på tv lr sitta vid datan idag har varit en ganska jobbig dag har pratat med lärare om ett bråk och sen så va ja förvirrad efter det och då tror mina kompisar i ksolan att ja e arg på dom vilket ja inte är och då blev ja ännu argare men jaja senare när ja kom hem efter skolan så va ja ute med winta har inte sett henne på typ 2 år ci hade skit kul vi va ute och shoppa lite från gina och massa andra affärer och sen så efter det gick var o en hem till sej och nu sitter ja här och skriver ska ta en snabb dusch sen ska ja på träning ja skriver mer efter träning

hejjsan

hejsan ja fyller år idag:D men ja blev nt äggad sprang ifrån alla ja e ju afrikan haha(A) sry att ja nt skrev imorse datan hade fuckat upp sej men va ska man göra ska ut snart me kompisar och fira lite hihi ja har lite bråttom så har nt tid att skriva så mkt men ja skriv

Utkast: shuu har ...

shuu har kommit hem nu efter har varit me helen hade skit roligt haha dt va nåra cp-människor som ja sett förut som spela upp nåt me sina mobiler typ ´´han har hår på bröstet du har hår överallt´´ dom hållde upp deras mobiler över helens öra och ja dog av garv haha asså dt va skit kul sen gick vi runt lite i bagis centrum och träffa kompisar och efter dt gick vi hem till mej och baka kokos kakor skit goda men helen la för mkt socker som vanligt sen kolla vi på dinsey channel helen ville så gärna göra dt och dt va liksom askungen på hahah skit tråkit men aja vi kolla på den dt va typ den nya versionen av askungen aja , dt fanns inget att kolla på sen så vi bestämde oss för att kolla på briget jones som går nu på 3:an har sett den förut men dt finns ju inget annat att kolla på nu sitter vi med chips och cola. Juste ja fyller ju år imorn :)(A) men alla kmr ägga mej fan oxå ja måste ta på mej dom fulaste kläderna ja har om ni har tips på va man kan ha på sej så kan ni gärna skriva dt till mej grejen e att ja kmr bli äggad 2 gånger en gång i skolan och en gång av kusiner och kompisar här i bagis fan va jobbit aja ska ta en dusch och asik

tjenalena!

shuu ja kom precis hem från sharon sov över henne vi hade jätte kul haha, ska ut snart me helen om typ 1 timme lr nåt måste ju hinna fixa mej och sånt :) men vi ska tydligen chilla lite i bagis centrum har inget annat o göra haha men ja ska äta mina kokos kakor som ja och min lille bror gjorde haha ja e barnvakt just nu därför men måste dra snart ja kmr skriva inlägg lite senar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0